Hírek

2017.07.14. 15:20

A virágos városért - Augusztus másodikáig nevezhetnek be a versenybe!

DUNAÚJVÁROS Jó két hét van már csak hátra a Virágos Dunaújvárosért 2017 verseny nevezési idejéből. Eredmény októberben!

Pekarek János

Még augusztus másodikáig lehet nevezni a Virágos Dunaújvárosért verseny idei fordulójában.

A pályázatokat Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesteri hivatalának főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztályának kell küldeni vagy személyesen benyújtani: Városháza tér 1., A-épület 9. emelet 910-912. iroda, Petrovickijné dr. Angerer Ildikó környezetvédelmi vezető főtanácsosnak címezve. E-mail cím: [email protected].

Példa a Virágos Dunaújvárosért versenyre Fotó: Zsedrovits Enikő

Nevezési lapot ugyanitt lehet átvenni, de elektronikus formában is letölthető a http://www.dunaujvaros.hu/hir/24601 internetes oldalon, a környezetvédelem menü alatt.

A benevezéshez csatolni kell legalább egy fényképet a virágosított részről: a fotó elektronikusan is beküldhető. Egy virágosított helyszínre csak egy pályázat nyújtható be! Az azonos helyszínre beérkezett több pályázatot egyként kezelik a szervezők.

A különböző kategóriákban az első három helyezettet díjazzák, esetenként különdíjakat is kiadhatnak.

Hét kategóriában lehet nevezni: közterületi lakossági előkert, lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély, erkély, közterületi virágláda, virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat, családi házas előkert, üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!