Hírek

2010.10.12. 07:29

Átadás-átvétel - Cserna megkapta az iratokat, pecséteket, kulcsokat

Dunaújváros - A polgármesteri munkakör átadás-átvétele tegnap reggel volt a városházán. A hivatalos ceremónián jelen volt dr. Balogh Ibolya, a megyei közigazgatási hivatal vezetője is.

Körmendi Erzsébet

Kálmán András sok sikert kívánt utódjának, és örömmel áll a rendelkezésére.

- A költségvetéssel vannak gondok, de a város jó állapotban van, a fejlődés iránya megfelelő - mondta a távozó polgármester. - Kívánom, hogy valósítsa meg mindazokat az elképzeléseket, amelyeket eltervezett.

- A pártot félretéve személyes véleményem, hogy Kálmán András tisztességes, becsületes, meghatározó polgármestere volt Dunaújvárosnak - fűzte tovább a gondolatot Cserna Gábor. - Irányítása alatt jelentős fejlődés következett be a városban. Bár ellenzékként nem mindennel értettünk egyet, a leköszönő polgármester becsületessége megkérdőjelezhetetlen. Az új közgyűlés nehéz pénzügyi helyzetben veszi át az önkormányzatot. Az eskü szövegében is megjelenő, jó értelemben vett módon én valóban szolgálni szeretném a várost. Bízom benne, hogy az ellenzékkel együtt Dunaújváros javát szolgáljuk az elkövetkezendő években.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!