Hírek

2017.01.13. 18:25

Aranytoll és oklevél

Dunaújváros - A SÉTA őszi kurzusának Aranytoll-díjának, valamint elismerő oklevelek átadásának adtunk ünnepélyes kereteket pénteken a DH szerkesztőségében.

Körmendi Erzsébet

Karácsony előtt zárult a Pannon Lapok Társasága őszi Sajtó és Tanulás (SÉTA) kurzusa. Minden elismerésünk a programban aktívan résztvevő középiskolás diákoknak, hiszen ízelítőt adtak íráskészségükről a heti rendszerességgel megjelent Sétatér oldalunkon, és bízunk benne, hogy olvasóink is osztják a véleményünket: nagyon tehetségesek.

Enesey Diánának, a Pannon Oktatási Központ 12/A osztályos gimnazistájának Aranytoll-díjjal ismerte el a Dunaújvárosi Hírlap a kiemelkedően teljesítményét. A díjat Várkonyi Zsolt, a DH lapigazgató főszerkesztője adta át tegnap szerkesztőségünkben. Diána programvezető tanára Dukai László.

Aranytoll díjazottunk Enesey Diána (balra). Oklevél elismerést vehetett át: Bálint Andrea, Györök Richárd, Bodor Regina és Illés Fanni Fotó: Zsedrovits Enikő

Elismerő oklevelet vehetett át Illés Fanni, a Hild szakgimnázium és szakközépiskola 14/A osztályos tanulója, akinek programvezető pedagógusa Pintérné Szatmári Angéla. Remekeltek a lorántffysok is.

Közülük Bodor Regina 11/2 osztályos és Bálint Andrea 10/3 osztály tanulónak adott át a főszerkesztő oklevelet. Köszönet a tanáruknak, Ábrahámné Libor Évának. Elismerésünk Nagyné Fauszt Csillának is, aki a Rudas szakgimnázium 11/D osztályos tanulájának, Györök Richárdnak a SÉTA programvezető tanára. Gratulálunk lapunk díjazottjainak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!