Hírek

2016.03.10. 13:53

Városi angol nyelvi verseny: eredmények

Dunaújváros - A Bánki középiskola és a helyi egyetem együtt szervezte meg a városi angol nyelvi versenyt. Eredménysoroló.

Szabó Szabolcs

A rangos seregszemlén hét csapat (1-1 kollektíva képviselte a helyi Széchenyi gimnáziumot, a Kereskedelmi, a Lorántffy, a Rudas középiskolát és a pusztaszabolcsi Szabolcs Vezér Gimnáziumot és Szakközépiskolát.

1. helyezett:

Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium egysége, felkészítő tanár: Gráczer Andrea tanárnő. Csapattagok: Csapó Panna, Krajsek Adrienn, Székely Dóra, Vincze Zsuzsanna.

2. helyezett:

DSZC Bánki Donát Gimnáziuma és Szakközépiskolája, felkészítő tanár: Schummel Judit tanárnő. Csapattagok: Harmos Ádám, Vida Krisztián, Csala Dávid, Kovács Péter.

3. helyezett:

DSZC Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola (11. A) csapata, felkészítő tanár: Filarszkyné Tolnai Ágnes tanárnő, csapattagok: Alpek Sára, Csillag Boglárka, Horváth Máté, Kratzmajer Zoltán Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!