Hírek

2013.07.24. 11:33

A testüket árulták a 61-es úton

Körözöttek rendőrkézen, testüket áruló nők őrizetben - a rendőrség napi összefoglalójában.

feol-duol

A dunaújvárosi rendőrök 2013. július 23-án kora reggel fogtak el egy 31 éves bicskei férfit, aki ellen a Budapest XX., XXI., és XXIII. Kerületi Bíróság házi őrizetet rendelt el a lakcímén, amelyet megszegett. A férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra.

Ugyanezen a napon délelőtt Pusztaszabolcson igazoltatott a helyi körzeti megbízott egy 15 éves gárdonyi fiút. Az igazoltatása során kiderült, hogy ellene eltűnés miatt a Gárdonyi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki. A tinédzsert a rendőr előállította a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd ezt követően nevelőjének átadták.

A kincsesbányai KMB-s is körözöttet fogott kedden. A 16 éves fiúról ellenőrzése során kiderült, hogy a Dégi Lakásotthon lakója, ahonnan megszökött, és a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ezért körözést adott ki ellene eltűnés miatt. A fiatalkorút a körzeti megbízott előállította a Móri Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd ezt követően nevelőjének átadták.

A járőrök szintén ezen a napok éjszaka Baracska, Kossuth utcában lévő játszótéren igazoltattak egy 17 éves budapesti fiút, akiről a nyilvántartásban történő ellenőrzése során kiderült, hogy a Budapest IV. Kerületi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi, mivel Budapest, IV. kerület Hajnalka Utcai Gyermekotthonból engedély nélkül eltávozott. A fiút a rendőr előállította a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol megtörtént elszámoltatása, majd ezt követően a Velencei Gyermekotthonban helyezték el.

A sárbogárdi rendőrök kedd este a 61-es főúton, Alap külterületén igazoltattak két nőt, akik az út szélén testüket árulták. A 26 éves ozorai, valamint a 19 éves óbaroki nőt a járőrök előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették őket - közölte az eseteket a rendőrség szerda délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!