11°
10°

Egymillió forint bevétellel járt a Pecsét István megsegítésére rendezett gálaműsor

Dunaújváros - Komoly bevétellel járt a gálaműsor, az aukció pedig folytatódik: a hónap, azaz március végéig!

A Harmincéves vagyok! című, a múlt pénteken, azaz március 4-én a Bartók Kamaraszínházban rendezett, igen nagy sikerű gálaműsor, valamint a rendezvény szünetében a színház Aula Galériájában már korábban kiállított képzőművészeti alkotásokra szervezett aukció nyomán keletkezett bevétel: egymillió forint.

A színház minden közreműködőnek külön levélben köszönte meg a közreműködést. Azt, hogy jelenlétükkel, színvonalas előadásukkal hozzájárultak az est sikeréhez. Külön öröm, szól a színház közleménye, hogy a rendezvény szünetében volt árverésen a 17 darab felajánlott képzőművészeti alkotásból nyolc új gazdára talált!

Akiért ez volt: Pecsét István szeretne harmincéves lenni. Ehhez egy év és sok kezelés kell…

A hónap, azaz március végéig a másik 19 alkotás még megvásárolható. A képek a Bartók Kamaraszínház internetes honlapján megtekinthetők, vásárlásukról érdeklődni a színház szervező irodájában lehetséges, a 25/402-598-as telefonszámon.

Az intézmény, vagyis a Bartók Kamaraszínház a sajtónak küldött közleményében is megköszöni valamennyi fellépőnek, közreműködőnek és képzőművésznek, hogy művészetükkel, alkotásukkal, hozzájárultak ehhez a nemes kezdeményezéshez. Köszönik a közönségnek, hogy jegyvásárlással, a képzőművészeti aukción való aktív részvételükkel támogatták Pecsét István gyógykezelését, és ezáltal egy feledhetetlen estének lehettek a részesei.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Bartók Kamaraszínház továbbra is nyitott a hasonló kezdeményezésekre. Úgy vélik, hogy a színházművészet segítségével élményt adnak, elgondolkodtatnak, örömet okoznak és cselekvésre ösztönöznek – szól a színház sajtóközleménye, amelynek aláírója dr. Borsós Beáta igazgató.

Mi pedig, a súlyosan rákbeteg Pecsét István javára szóló közösségi akció elindítói, köszönjük a színház és látogatói részvételét.

 


Legolvasottabb

1
Téglával dobta meg a motorost!
2
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
3
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
4
Baleset történt a Vasmű úton!
5
Lángra kapott egy hétvégi ház Dunaújvárosban!
karmolt és harapott
Az utcán támadt két emberre egy medve
Bőr-, haj- és arcápolás / 28 perce
Szépüljön természetesen!
A kozmetikai termékekben készítése során gyakran használnak gyógynövénykivonatokat, hiszen szépítő, regeneráló hatásuk régóta ismert.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
hajnali edzés / 47 perce
Hosszú Katinka az ünnepnapon sem pihen
megemlékezés / 55 perce
Az 56-os forradalom idején elesett Farkas Istvánra emlékeztek
Horváth László
megállapodás / 1 órája
Rekordösszegű kártérítés a Veszprémnek, Pálmarsson Barcelonába igazolt
Teszt / 1 órája
Melyik mustárt válasszuk a boltban?
Bűnért büntetést, szeretetért jóságot / 1 órája
A bűnözés hátterében járva – Beszélgetés Kovács Péterrel
MENYHÁRT FERENC ÉS ZSIROS MÁRIA
sporttöri / 3 órája
Kész csoda, hogy kilenc aranyat szereztünk az 1956-os olimpián