Hírek

2010.03.23. 03:28

A látogatóközpont helyén szemétkupac

Dunaújváros/Kisapostag - Amíg épült az M8-as autópálya hídja, a város felőli domboldalon egy látogatóközpontból lehetett nyomon követni a munkákat.

Gallai Péter

- Az hagyján, hogy a természet visszahódította a területet - vagy másfél méter magasan benőtte a gaz -, de az, hogy az emberek szemétlerakónak nézik, már felháborító - mondta olvasónk.

S valóban, az általa készített fotón jól látszik, hogy építési törmeléket, műanyag vödröket, rossz wc-csészét is ide dobtak. Azt pedig tudjuk: ha valahol megjelenik egy szemétkupac, az csak vonzza a további, illegális lerakást. A folyamat végén pedig már egy szemétdomb éktelenkedik ott.

Az említett terület már nem tartozik a híd kezelőjének hatáskörébe. A föld Kisapostag közigazgatási határán belül, de magántulajdonban van.

- Az önkormányzatnak nincsen tudomása a szemétlerakásról, de ma a helyszínen nézem meg, hogy mi a helyzet. Szomorú, hogy ilyenek történnek - reagált Schreiner Béla polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!