Hírek

2014.06.05. 17:35

A hónap iskolája, diákja

Cserna Gábor polgármester adta át a hónap diákja és intézményei címet kiérdemelteknek az elismerő okleveleket.

Körmendi Erzsébet

Az Arany János Általános Iskola Matematikai Mini Akadémiájának csapatát jutalmazták az országos pénzügyi tudásversennyel elért eredményéért.

Nagy Donát, a Dózsa iskola tanulója kimagasló eredményeket ért el természettudományi versenyeken, a széchenyis Dedecsik Ferenc a Radnóti szavalóversenyen remekelt, a Rosti Fashion Dence formációja az FMD-n arany minősítést kapott. A Hildből Csöngedi Richárd és Csikós Tamás a szakmája sztárja.

Siba Donát, Ludik Ágnes, Sós Luca, Horváth Lea, Kontra Dorka, Kilyén Vivien, Bernáth Klaudia, Dedecsik Ferenc. Hátsó sorban Cserna Gábor, Nagy Donát, Csöngedi Richárd és Csikós Tamás (Fotó: Ónodi Zoltán)

A hónap diákja Sós Luca úszó, többszörös országos diákolimpikon és Ludik Ágnes sakkozó, diákolimpikon. Intézményük, a Vasvári és a Petőfi lett a hónap iskolája. A tablóversenyt a Széchenyi 12. a osztálya nyerte, de a Rudas 12. a és a 12. a osztálya is jutalmat kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!