Hírek

2013.04.09. 09:10

A DF két hallgatója is sikeresen szerepelt az OTDK-n

A Dunaújvárosi Főiskola két hallgatója, Vidáné Varga Tímea és Pál Margaréta is remekül szerepelt az Egerben megrendezett XXXI. OTDK-án Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióban. Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia zsűrije csak az első három helyezettet díjazta.

Szabó Szabolcs

Vidáné Varga Tímea „ Akadálymentesítsd” magad! Felnőttek érzékenyítése fogyatékossággal élő társaikkal való együttélésre tréning keretében című dolgozatával 2. helyezéstért el. Konzulense Cserné Dr. Adermann Gizella egyetemi docens volt.

Dr. Koltai Dénes gratulál a DF-hallgatójának, Vidáné Varga Tímeának

Tímeát közvetlenül a bemutatója után az Eötvös Loránd Tudományegyetemről és a Zsigmond Király Főiskoláról is megkeresték, mutassa be náluk is előadását.  A díjátadót követő ünnepségen pedig a Magyar Nevelés és Oktatáskutatók Egyesülete poszter bemutatási lehetőséget ajánlott fel neki a HuCER 2013 Hungarian Conference on Educational Research konferencián, amelynek 2013. június 13-14. között Debrecen ad otthont. Az örömteli hírről a főiskola részéről Dósáné Pap Györgyi tájékoztatta a DH-t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!