Hírek

2013.10.11. 17:50

Könyves vasárnapra várják az érdeklődőket a József Attila Könyvtárban is

Dunaújváros - Végéhez közeledik az Országos Könyvtári napok idei sorozata. A József Attila Könyvtárban pénteken a gyermek és a felnőtt olvasókat is számos könyves program várta.

Szabó Szabolcs

Pénteken reggel kilenc órakor Víg Balázs íróval találkozhattak az ifjú könyvbarátok a József Attila Könyvtár gyermekkönyvtárában. A fiatal olvasókat délután három órakor a Cimbora Klub foglalkozása is várta, ezen a Perkátáról érkező kisdiákoknak mutatkozott be a klub.

Az idei könyvtári hét során számos előadás és olvasóköri találkozó boncolgatta az emberi kapcsolatok természetét, e nyomozáshoz adott újabb mankót Bácskai Ildikó pszichológus, "szabadszóműves" előadásai is, amely pénteken délután várta az érdeklődőket. Szombaton ismét lesz lehetőség térítésmentes beiratkozásra, sőt ingyenesen újíthatják könyvtári tagságukat azok, akiknek idén január és október 31. között járt le tagságuk. Újfent díjmentes a beiratkozás, és a tagsági lét meghosszabbítása.

Vasárnap könyves családi programmal zárul a hét. A háromszögtől a szeretetvirágig címmel egész délelőtt kilenc órától társasjátékok, rejtvények és kézműves foglalkozások várják az olvasóközönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!