Hírek

2017.09.06. 23:25

Letícia már sokat javult, de még közel sincs vége a kezeléseknek

DUNAÚJVÁROS Folytatódik az akció Móna Jázmin Letícia gyógyításának érdekében: ezúttal egy fesztivál keretében. A Munkásművelődési Központban fesztivált rendeznek a gyermek javára.

Pekarek János

A jelek szerint kezd hagyománnyá válni az a jótékonysági gála, amelyet Móna Jázmin Letícia javára rendeznek a Munkásművelődési Központban.

A négyéves kislányról sokat írtunk már: ő az, aki ugyan egészségesen született, ám kevéssel születése után agyvérzést kapott, és súlyos károsodásokat szenvedett. Még nem tud járni, sem beszélni. Állapotán azonban sokat javíthat az a műtét, amelyet idén tavasszal Ausztriában végeztek rajta a Bécs melletti Baden klinikáján, őssejt-beültetéssel.

Ám Letícia nemcsak további rehabilitációra, hanem bizony újabb kezelésekre is szorul. Családja ezért folytatja a gyűjtést: elsősorban műanyagkupakokat gyűjtenek, az ausztriai műtétet is főként ilyen módon finanszírozták.

A második jótékonysági fesztivál Letícia javára pénteken délután négy órakor kezdődik a Munkásművelődési Központ színháztermében. A rendezvény alcíme: tánccal, énekkel, zenével, verssel Letícia gyógyulásáért.

A fellépő művészek amellett, hogy fellépésükkel nagyban elősegítik a gyerek gyógyítását, várhatóan egy remek délutánnal is megajándékoznak minket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!