Hírek

2017.06.06. 19:05

A Carissa Sportegyesület is segíti Pecsét István gyógyulását

DUNAÚJVÁROS - A Carissa Sportegyesület továbbra is szívén viseli Pecsét István sorsát. Barátunk hősies küzdelme az élni akarás olyan iskolapéldája, amelyről csak tisztelettel beszélhetünk.

Dunaújvárosi Hírlap

Sajnos gyógyulását a Kínában végzett kezelés utolsó szakaszában nem várt nehézségek lassították. Ezért a tervezett forgatókönyvet újra kellett írni, és ezzel egyidejűleg a cél, a teljes tünetmentesség ismét távolabb került. Természetesen ez a költségek növekedését is jelentette, ezért Istvánnal egyeztettek, és úgy döntöttek, hogy nem engedik el a kezét, hanem újra segítenek neki. Pénzügyi támogatásuk reményeik szerint tovább növeli esélyeit a végső gyógyulás tekintetében. Rövidesen visszaindulhat Kínába, ahol újabb fél évet kell majd eltöltenie, amelynek végén (Pista úgy számol, hogy karácsonyra) gyógyultan, és a kórt végleg legyőzve tér majd vissza.

 

A Carissa Sportegyesület 100 ezer forinttal járult hozzá ahhoz, hogy ez a nagyszerű dunaújvárosi fiatalember több mint három éve tartó heroikus csatája végén elmondhassa: "Én győztem!"

Várunk vissza Pista, drukkolunk neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!