Hírek

2017.06.23. 19:26

Elballagtak a Szilágyiban is - Évzáró, egyben végzősök búcsúztatója

DUNAÚJVÁROS Összekötötték a bizonyítványosztást a ballagással a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola Szilágyi Erzsébet Tagintézményében tegnap.

Balla Tibor

A hagyományokhoz híven a kicsik műsorával búcsúztatták az iskolát elhagyó, ballagó nyolcadikosokat tegnap a Szilágyi iskolában. De nemcsak ők búcsúztak, hanem egyes 4. osztályosaiktól is elköszöntek, akik a Széchenyi gimnáziumban folytatják tanulmányaikat. Velük együtt, de nyugdíjba ballagott a Dózsa iskola igazgatóhelyettese, Márkliné Huszárik Mária felsős igazgatóhelyettes. Mindannyian megkapták a ballagók tarisznyáját.

Hagyományaikhoz híven a nyolcadikosok ilyenkor adják át az iskolazászlót hetedikes társaiknak. Idén Szíjjártó Petra és Bartha Bence tett eleget ennek a feladatnak.

Farkas Márta igazgató köszöntötte a Dózsa György Általános Iskola Szilágyi Erzsébet Tagintézményének ballagási ünnepélyén megjelenteket, a 18 végzős nyolcadikos tanulót, akik 2009 szeptemberében Ruzsonyi Gáborné és Szondiné Szemző Magdolna tanítók lelkes vezetésével kezdték meg az általános iskolai tanulmányaikat.

Könyvjutalmat kaptak a kitűnőre és a jelesre vizsgázók, Jó tanuló- jó sportoló díjat kapott Bankó Zoé 5.e és Keresztes Elizabet 7.e osztályos tanuló. Szilágyi-diplomát vihetett haza a végzős Szíjjártó Petra. Az igazgatónő sorolta az eredményeket, sikereket, majd elbúcsúzott a nyugdíjba vonuló Vadernáné Kőhalmi Mariannától, aki 40 évig volt oszlopos tagja az iskolának. A harmadikosok tanévzáró műsorával zárult az év végi esemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!