Hírek

2017.04.07. 17:50

Kapusi Vikit választották a POK diákigazgatójának

Egy napra a fejére állt a világ a Pannon Oktatási Központban pénteken. Diákigazgatót választottak, játszottak, versenyeztek.

Balla Tibor

A diákigazgató választását kéthetes kampány előzte meg, amiben plakátok készültek és lepték el az épületet. A korteskedés során mindent megtettek, sütöttek, főztek, még vattacukrot is bevetettek a szavazatok érdekében. Kampányfilmek is készültek, amiket pénteken reggel közösen meg is néztek.

A POK egy évre megválasztott diákigazgatója, Kapusi Viktória<br> Fotó: Zsedrovits Enikő

A kampány és a filmek alapján szavaztak, ki legyen a diákigazgató erre az egyetlen napra. A szavazatok alapján Kapusi Viktória (10/a) és csapata nyert idén, amely címet egy éven keresztül viselhet majd.

 

Különféle vetélkedőkkel készültek, eredetileg a Szalki-szigeten és a városban, de a rossz idő miatt maradtak az épületben a drámajátékkal, földrajz-kvízzel, a várostörténeti játékkal, röplabdával. Késő délelőtt Czégel Erika és Katus Attila foglalkoztatta a diákokat, ezúttal nem csak a fizikumukat, szellemüket is megmozgatva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!