Hírek

2017.03.21. 22:20

Idén is rajzoltak a helyi iskolások a víz világnapja alkalmából

Baracs - A víz világnapja alkalmából rajzoltak az iskolások idén is Baracson a Széchenyi Zsigmond Általános Iskolában. Aktívak és nagyon fogékonyak voltak a kis művészek.

Horváth László

A Magyar Hidrológiai Társaság Dunaújvárosi Területi Szervezete, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a települési önkormányzat támogatásával korábban kiírt rajzversenyre rengeteg csodálatos alkotás érkezett.

A verseny helyezettjei a március 20-ai eredményhirdetésen a Faluház kistermében vehették át megérdemelt jutalmaikat. Az eseményen részt vett Várai Róbert, Baracs polgármestere is, aki a víz jelentőségéről, az alkotókedvű gyerekekről fejtette ki gondolatait.

Várai Róbert, Baracs polgármestere is értékelt Fotó: Amatőr felvétel

Majd a díjátadás következett. Első helyezést ért el Nagy Máté, Pintér Hunor Attila, Bősz Erik, Csillag Sándor Marcell, Safárik Lili, Futó Zoltán. Másodikként vehetett át elismerést Virág Jázmin, Gerháth Zalán, Safárik Alex, Gulyás Viktória, Lakatos István, Árva Gréta.

A harmadik helyen végzett Vasadi Krisztina, Gabella Csaba, Klauz Emese, Tóth Nikolett, Mátyás Karolina Margó, Németh Róbert. Különdíjban részesült Jancsovics Jázmin, Kiss Zsófia, Kenyér Szabolcs, Trenka Inez Barbara, Fodor Maja, Mező Anna Sára, Trenka Szebasztián, Simon Réka, Futó Brendon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!