Hírek

2016.12.23. 22:00

Egyházi vezetőkkel találkozott a kapitány

Dunaújváros - Suszter Tamás, Dunaújváros rendőrkapitánya a helyi egyházi vezetőkkel találkozott a közelmúltban a kapitányságon.

Körmendi Erzsébet

A kapitányságvezető meghívásának eleget téve Baltási Nándor katolikus plébános, Böttger Antal református, Stermeczki András evangélikus lelkész és Kovács István görögkatolikus parókus látogatott a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol Suszter Tamás elsősorban az idősekre, az egyedül élőkre, a védtelenekre leselkedő veszélyekről beszélgettek.

Suszter Tamás rendőrkapitány  tájékoztató kiadványokat is adott a helyi egyházi vezetőknek a találkozón Fotó: amatőr felvétel

A rendőrség ünnepek előtti bűnmegelőzési sorozatának zárása volt ez a találkozó. Mint arról a DH is írt: előadásokat tartottak a nyugdíjasklubokban, tájékoztató kiadványokat osztottak a nagyáruházak parkolóiban, valamint a városrészekben is megkeresték a lakókat, tanácsokat adtak, információkkal szolgáltak. Városunk rendőrkapitánya az egyházi vezetőkön keresztül szeretné megszólítani a hitközösségek tagjait is, és arra kérte a plébánost, a lelkészeket és a parókust, hogy segítség a bűnmegelőzési, közlekedésbiztonsági munkájukat.

A találkozón szó esett arról is, hogy a jövő évi ökumenikus imahét keretében Suszter Tamás is előadást tart majd az egyházközösségek tagjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!