Hírek

2016.11.30. 19:50

Válogatott receptjeinkről

Dunaújváros - Terítéken a Családi ételek könyve a PLT jubileumi, 20. kiadványa.

Szabó Szabolcs

Igazi ünnepi kiadvánnyal bővült kiadónk, a PLT szakácskönyvsorozata: Itt a Családi ételek könyve!

Előre szólunk: a Pannon Lapok Társasága ezúttal is leszállította az optimális és többfunkciós karácsonyi ajándékot. Megjelent lapkiadónk népszerű szakácskönyvsorozatának 20. kötete, a Családi ételek könyve.

Szerzőink együtt lapunk szerkesztőségében. Képünkön Virág Kata, Szadeczkyné Rédl Julianna, Talpai Tiborné, Várkonyi Zsolt (főszerkesztő), Kovács Sándorné, Katona Mihályné, Kovács Sándor, Rabi Lajosné, Szabó Szabolcs (újságíró), Kerlang Ferencné és Kerlang Ferenc  Fotó: Ady Géza

A jubileumi válogatáskötet nem kevesebbre vállalkozott, minthogy tallózva az elmúlt receptdús esztendők tizenkilenc szakácskönyvéből, kiválassza a legjobb receptúrákat.

Az ünnepi gyűjtést tegnap délután teszteltettük a legkiválóbb ítészekkel, azaz szakácskönyveink ízvarázsló szerzőivel.

A konyhában több mint rutinosan forgolódó Hölgyek és Urak látható megelégedéssel szemlézték és forgatták az új szakácskönyvet, kiemelve, hogy méltó társa lesz az eddigi kiadványoknak.

Lapunk sztárséfjei egy jótékony felajánlást is tettek. A DH-ban már számos alkalommal olvashattak a Boldog Délután névre hallgató civil közösségről, amely évente több alkalommal is ételosztást szervez a rászorulóknak.

Karácsonyi akciójuk idén december 23-án jelentkezik. Egyeztetve a szervezőkkel a PLT szakácskönyveinek szerzői felajánlották, hogy édes és sós süteményeikkel csatlakoznak az ételosztáshoz, amely ezúttal is a Dózsa mozi előtti téren várja a majd rászorulókat.

Az új könyv már megvásárolható ügyfélszolgálatunkon!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!