Hírek

2016.11.30. 21:09

Ismét várják az Angyaldobozokat

Dunaújváros - Szebbé szeretnék tenni a rászoruló családok karácsonyi ünnepét.

Balla Tibor

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezi karácsonyi rendezvényét Adventi Forgatag elnevezéssel.

Ennek részeként most is útjára indítják az Angyaldoboz kezdeményezést.A karácsony az egyik legszebb ünnepünk, minden gyermek várja a Jézuskát, lesi, lapul-e ajándék a karácsonyfa alatt. Szívszorító egy szülőnek, ha a vágyott ajándék nem kerülhet a fa alá, nem láthatja azt az örömteli pillanatot gyermeke szemében, mikor kibontja a csomagot.

Ezúttal is ezen szeretnénk segíteni! - áll a felhívásban.Kérik azokat a szülőket, cégeket, vállalatokat és vállalkozásokat, akiknek lehetőségük van segíteni, tegyék meg oly módon, hogy a környezetükben feleslegessé vált játékokat, könyveket, társasjátékokat, írószereket tegyék bele egy dobozba - jelöljék meg a nemét és a korát a gyermeknek, aki hasznát vehetné -, és adják le a megadott gyűjtőpontokok egyikén.

Természetesen nem csak használt játékokat, tárgyakat várnak, szívesen fogadnak újakat is. A felajánlott dobozok a dunaújvárosi Útkeresés Segítő Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezete közreműködésével jutnak el oda, ahol igazán szükség van rájuk.

Annak érdekében, hogy az ajándékok időben a rászoruló családokhoz érkezhessenek, december 8-ig várják a felajánlásokat.

Az Angyaldobozokat a következő gyűjtőpontokon lehet leadni: Tourinform iroda (Vasmű út 10/a), Munkásművelődési Központ (Apáczai Csere János u. 1.), Mesekuckó Kreatív Foglalkoztató és Játszóház (Kodály Zoltán u. 2.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!