Hírek

2016.10.28. 10:58

Gyermekrajzok Pecsét István gyógyulásáért

Dunaújváros - Lapunk is csatlakozott a gyűjtőakcióhoz a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számára, melynek bevételét Pecsét István szükséges kiegészítő kezelésére fordítják.

Balla Tibor

A Dunaújvárosi Hírlap városi gyermekrajz-versenyt hirdetett a helyi társadalmi, gazdasági és kulturális élet jeles képviselőinek mentorálásával.

A téma: az egészség és az önzetlen segítség embertársainknak.

A rajzverseny az óvodásoknak és az általános iskolák alsó tagozatosainak szól, és november 4-ig lehet pályázni.

Az elkészült alkotásokat közzétesszük a duol.hu-n, ahol szavazni is lehet a rajzokra november 8-től november 18-ig. Az itt megjelenő legjobb ötvenet, olvasóink választhatják ki egy online szavazás keretében, két kategóriában megosztva 25-25 alkotást értékelve.

Mindezek után ismert emberekből álló zsűri választja ki korcsoportonként a három legjobbat. A legjobb 50 rajzból a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza aulájában kiállítás nyílik november 26-án. A rajzokat ezt követően meg is lehet vásárolni az interneten. Kategóriánként az első három helyezettet díjazzák. Nem csak a zsűri által kiválasztott alkotásokat díjazzák, hanem a duol.hu-n kategóriánként legtöbb szavazatot kapó első három alkotás is díjat kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!