Hírek

2014.11.06. 15:20

PM: harcias hangon, de szakmai alapon!

Dunaújváros - Köszönetet mondott választóinak és pártja jelöltjeinek új ciklusa első tájékoztatóján a PM politikusa.

Pekarek János

Az önkormányzati választás utáni első sajtótájékoztatóját rendezte tegnmap délután a Városházán Szabó Zsolt, a Párbeszéd Magyarországért közgyűlési képviselője. Ez alkalomból köszönetet mondott a választóoknak, akik pártja jelöltjeire szavaztak és megköszönte a jelölteknek is a kampányban végzett munkát. Mint mondta, ő képviselőként az előző ciklushoz hasonlóan a gazdasági és területfejlesztési, valamint az oktatási, ifjúsági és sport bizottságban fog dolgozni, míg a városüzemeltetési és környezetvédelmi bizottságban Pappné Grabant Ilona, a szociális, egészségügyi és lakásügyi bizottságban pedig Gergely Ákos fogja képviselni a PM-et.

Szabó Zsolt, a Párbeszéd Magyarországért közgyűlési képviselője a Városházán rendezett tegnapi sajtótájékoztatóján (Fotó: Ady Géza)

Szabó Zsolt hangsúlyozta: a PM dunaújvárosi szervezete ötéves stratégia alapján fog dolgozni az önkormányzatban: ezt a párt városi tagjai, aktivistái és szakértői közösen alakítják ki. Céljuk megmutatni, hogyan lehet modern, fejlődő és élhető iparvárossá alakítani lakóhelyünket s ehhez a munkához váreják a helybeliek észrevételeit is.

- Az elmúlt négy évben a város iránt elkötelezett civilekkel, szakértőkkel közösen kialakítottunk egy harcias, de szakmailag megalapozott, a város érdekeit mindig keményen képviselő hangot a közgyűlésben - folytatta Szabó Zsolt. Ez a dunaújvárosi ellenzék hangja, és ezen a hangon kívánunk a most kezdődő ciklusban is lobbizni a város érdekeiért, küzdeni a felelőtlen, rossz döntések és a mutyik ellen mondta. Azt ígérte, hogy a következő években is folyamatos párbeszédet folytatnak majd a városi civil szervezetekkel, szakszervezetekkel és szakmai szervezetekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!