Hírek

2014.11.17. 19:10

Arany díj, anyuknak

Dunaújváros - Úgy tudjuk, csütörtökön lesz az Aranyanyu-díj(ak) átadása. Vasárnap vége lett a szavazásnak.

Pekarek János

Vasárnap, azaz november 16-án éjfélkor lejárt a szavazási határidő az idei Richter Aranyanyu Közönségdíjra. Néhány nap múlva (információink szerint csütörtökön) kiderül, kik lesznek a díj idei közönségdíjasai. A díjat három kategóriában: orvosok, egészségügyi dolgozók és pedagógusok között hirdették meg. Szavazni az interneten lehetett.

Városunkból is volt felterjesztett, aki a legjobb tizenkettő közé került. A Széchenyi István Gimnázium magyar-történelem tanára, Hutvágnerné Róth Éva is bekerült a verseny döntőjébe. A népszerű Huti , ahogyan diákjai és kollégái egyaránt szólítják, a tanárok között mindenképpen megérdemelné az elismerést amint erről közelmúltban jegyzett riportunkban is beszámoltunk.

Hutvágnerné Róth Éva, az Aranyanyu-jelölt Fotó: Archív

Az internetes szavazás tehát vasárnap este lezárult, a szavazatok összesítése és a díjak elkészítése még néhány napot vesz igénybe.

Jó hírünk, hogy Hutvágnerné értesítést kapott: csütörtökön utazzon fel Budapestre... Ebből még akármi is lehet, ami a szavazást és a díj-átadást illeti!

A magunk részéről úgy fogalmazunk: ha csak a tizenkettedik lesz a Széchenyi- gimnázium tanárnője, akkor is rendkívüli sikert ért el a dunaújvárosi pedagógia, iskolai élet, közösség!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!