Hírek

2014.07.25. 14:10

Húzás után:pótfelvételire készül a DF

A Dunaújvárosi Főiskolától kapott gyorsjelentés szerint eddig 419 leendő hallgató kezdheti meg szeptemberben a tanulmányait. Már a ponthúzásra gyúrnak.

Szabó Szabolcs

A tavalyihoz képest némileg csökkent a 2013/2014-évi rendes felvételi időszakban felvett hallgatók száma a Dunaújvárosi Főiskolán.

Az intézménytől kapott gyorsjelentés szerint a csütörtöki ponthúzás eredményeként 419 leendő hallgató nyert felvételt az újvárosi campusra. Tavaly ilyenkor 458 új diákkal számolhatott az intézmény.

A Dunaújvárosi Főiskola által indított képzések ponthatárait részletesen megtalálják a duol.hu-n.

A helyi főiskola gazdálkodás menedzsment szakára államilag finanszírozott nappali képzésre 460 pont kellett a bejutáshoz. A legtöbb nappali alapképzésre azonban 260 pont volt a küszöb. Mesterképzéseknél az államilag finanszírozott pedagógiai értékelés és mérés tanára szakra történő felvételhez 84 pontra volt szükség. (A maximálisan elérhető 100 pontból)

A Dunaújvárosi Főiskola már a pótfelvételi időszakra készül és hamarosan közzéteszi képzési kínálatát.

Az előzetes információk szerint a pótfelvételi eljáráshoz kapcsolódó intézményi nyílt napot augusztus 4-én rendezik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!