Hírek

2014.06.03. 14:08

Vasasnapi műsor - A harmincnyolcadik lesz június 21-én

Idén nem jeleznek a tavalyihoz hasonló árvizet –tehát az alsó Duna-parton rendezik meg a Vasasnapot.

Pekarek János

Az idén június 21-én rendezik meg a vasgyáriak hagyományos juniálisát, azaz a Vasas- és Kohásznapot, amely a harmincnyolcadik lesz a sorban!

A helyszín a városi alsó Duna-part, a lemezalakító mű pihenőparkja melletti terület.

A Vasasnap ezúttal is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a résztvevőknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt – a rendezvény nagyszínpadán például tizenhárom nagyobb produkció előadói követik egymást!

A színpadi rendezvények 11 órakor kezdődnek, mégpedig a szokásos megnyitóval és a Szakma Kiváló Tanulója, a Vasasszakszerveztért, a Munkavállalókért kitüntetések, oklevelek és díjak átadásával.

11 óra 50 perctől a Vasas Táncegyüttes műsorával folytatódik a gála, amit 12 óra 40 perctől bóhóc show követ. 13 óra 45-től a Geri-Betli duó adja elő mulatós műsorát.

14 óra 50 perckor kezdődik a tombolasorsolás, amelyet 15 óra 15-kor követ egy latintánc-bemutató. 15 óra 30-tól Péter Szabó Szilvia áll a színpadra, majd 16 óra 10-től a Black Jazz Dance Group tánccsoport következik. Fél öttől Csordás Ákos műsorát hallhatják az érdeklődők, öt órától pedig ismert színésznők (meglepetés, hogy kik) ABBA-slágereket énekelnek.

18 órától Szűcs Antal Gábor és Horváth János latin gitárduója következik, amit a Digitál együttes műsora követ. Közben 19 óra 45 perctől Oláh Gergő lép fel. Az estet Dér Heni koronázza meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!