Hírek

2014.05.29. 15:25

Cserna Gábor megköszönte a szavazatokat

Dunaújváros - A város mind a tíz egyéni önkormányzati választókörzetében meggyőző fölénnyel nyerte a Fidesz-lista az EP-választásokat.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Ónodi Zoltán

Cserna Gábor, a Fidesz helyi elnöke megköszönte a dunaújvárosiaknak a csütörtöki sajtótájékoztatóján, hogy elfáradtak a szavazókörökbe és a nemzeti listára voksoltak. A párt országgyűlési választások előtt és azóta is meggyőzte a polgárokat, akik erről tanúbizonyságot adtak április 6-án és most is. De nem szabad megállni, hangsúlyozta a helyi elnök, és hozzátette: az elkezdett munkát folytatják az önkormányzati választásokig.

A munkahelyek megőrzése továbbra is nagy hangsúlyt kap, így ismét visszakanyarodott a Dunaferr vezetőivel folytatott tárgyalásokra, a vasmű folyékony fázisának a megtartására, valamint a Hamburger Hungáriai hőerőművének alapkőletételére, ami azt mutatja, hogy a cég hosszú távra rendezkedett be Dunaújvárosban. Internetem megjelent Szabó Zsolt nyilatkozatra válaszul sorolta a városfejlesztés jelenlegi történéseit, az elmúlt hetek sport területén elért sikereit. A kézilabda, a futball és a futsal eredmények mellett szóba hozta azt is, hogy ma röplabda diákolimpiának ad otthont a várost, és ezen a vonalon továbblépve említette az elképzelést, miszerint a kézilabda mintájára röplabda akadémiát hoznának létre Dunaújvárosban. A választásra visszakanyarodva kiemelte: a tizenkét EP-képviselőjük kiáll a nemzeti értékekért, a családokért, a rezsicsökkentésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!