Hírek

2014.01.28. 18:15

Hallgatóvadászati szezon a helyi főiskolán

Az utóbbi évek hagyományait követve szombaton ismét családi napon mutatkozik be a helyi campus. Tudás, tár.

Szabó Szabolcs

Űrtechnológia, valamint műszaki, informatikai, gazdaságtudományi, társadalomtudományi és pedagógusképzés várja a Dunaújvárosi Főiskola (DF) leendő hallgatóit családbarát környezetben. A nemzetközi mértékkel is mérhető űripari kutatásokba a hallgatók is bekapcsolódhatnak és be is kapcsolódnak. Minderről részletes információt kaphatnak azok az érdeklődő fiatalok és szüleik, akik február 1-jén 10 órától részt vesznek a főiskola nyílt napján – áll a campus közleményében.

Lássuk hát a programot:  Az űrtechnológiai kutatások mellett agyhullámmal vezérelt robotokkal, virtuális hegesztőgéppel és LEGO robotokkal találkozhatnak, valamint intézeti, laboratóriumi bemutatókon, rendhagyó fizikaórán vehetnek részt többek között azok az érdeklődők, akik e héten szombaton 10 órától ellátogatnak a Dunaújvárosi Főiskola kutatói és családi nyílt napjára. A rendezvényen részletes felvételi tájékoztatás és intézeti bemutatkozások keretében a leendő hallgatók megismerkedhetnek a főiskola képzéseivel, az oktatókkal, a laborparkkal, a kettős diplomás képzés lehetőségével és a főiskola tehetséggondozási programjával. További hír az intézménnyel kapcsolatban, hogy a keresztféléves szakirányú továbbképzésekre január 31-ig lehet jelentkezni. Az induló képzések pontos listája, és a jelentkezéshez szabott követelmények megtalálhatók a Dunaújvárosi Főiskola hivatalos világhálós elérhetőségén, a www.duf.hu oldalon. Az említett családi nap szombaton 10 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!