Hírek

2013.06.09. 06:39

Egy férfi boltból lopott, egy másik férfit üzletben loptak meg

Dunaújváros - Három tolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök szombaton, az esetek két áruházban történtek.

duol.hu

A dunaújvárosi rendőrök június 8-án délelőtt egy 46 éves helybéli férfivel szemben intézkedtek Dunaújvárosban, a Béke körúton lévő áruházban. A biztonsági őr ugyanis az illetőt tetten érte lopás közben, amint a férfi élelmiszert és baba-törlőkendőt lopott 1 046 Ft értékben. A férfit a járőrök elfogását követően előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Szintén Dunaújvárosban, a Dózsa György úton lévő áruházból is lopásról érkezett bejelentés ugyanezen a napon délután. Egy férfi őrizetlenül hagyott szatyrából négy doboz cigarettát és egy Alcatel telefont tulajdonított el 6 000 Ft értékben két férfi.  A rendőrök a bejelentést követő adatgyűjtés után beazonosították a két elkövetőt, akiket elfogtak, majd előállítottak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben is megindult a szabálysértési eljárás - közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!