Hírek

2013.05.22. 18:07

Év végi hajrá a Violinnál

Dunaújváros - Tehetségnapok, év végi záróvizsgák és a növendékeiknek bemutatkozási lehetőséget nyújtó gálák sorát rendezi a közeli napokban a Violin Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.

Munkácsi Imre

A legnagyobb létszámot felvonultató dunaújvárosi gála után a  következő Violin Tehetségnapok közül kiemelkedő a Kistérségi Gála Rácalmáson, ahol több telephelyük (Sárbogárd, Pusztaszabolcs, Dunavecse és Rácalmás) zeneművészeti ágon tanuló növendékei adnak hangversenyt június elsején 14 órától a rácalmási művelődési házban.

A dunaújvárosi tagintézmény növendékeinek (képünkön a Vasas ifik) gálája után következnek a környékbeliek (Fotó: Ady Géza)

Ezt megelőzően, május 25-én rendezik dunavecsei zenei gálakoncertjüket az apostagi zsinagógában, majd a táncművészeti vizsgát, június 3-án, 17 órakor a művelődési házban. Május 30-án  a pusztaszabolcsi tagintézmény növendékeinek zeneművészeti vizsgáját rendezik 13.30-tól a művelődési házban. A színművészetis növendékek  május  28-án  14, és május 30-án 17 órakor a beloianniszi művelődési házban mutatkoznak be, és ott rendezik a Violin Táncgálát is május  29-én  18 órától.

Sárbogárdon  június 7-én és 10-én 17 órától rendezik a  zeneművészeti évzáró hangversenyt a Művelődési Központban, ahol képzőművészeti kiállítás és  színművészeti előadás is lesz.  Cecén június 6-án 18 órától rendezik a  Violin Gála  Tehetségnapot a művelődési házban a cecei, sárbogárdi és pusztahencsei néptánccsoportok, valamint a cecei zeneművészeti ág tanulóinak fellépésével, a Szedtevette Népi Zenekar közreműködésével.  A záróvizsgák befejeztével pedig kezdődnek a néptánc és képzőművészeti táborok - nem csak violinosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!