Hírek

2013.05.16. 06:57

Bolti tolvajok napja: kávé, kozmetikum, édesség kellett volna

Fejér megye - Igen aktívak voltak a bolti tolvajok szerdán, de mind lebuktak. Talán valakinek már néhány alapvető termék megvásárlása is gondot okoz...

feol-duol

Pusztaszabolcson, a Sport utcában lévő élelmiszerboltból érkezett bejelentés a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra május 15-én. A helyszínre irányított járőrök megállapították, hogy egy hajléktalan férfi az üzletből dezodort és csokoládét kísérelt meg eltulajdonítani, mikor tetten érték a dolgozok. A 45 éves férfit az egyenruhások előállították, majd meghallgatását követően szabadon bocsátották. Ellene szabálysértési eljárás indult.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton lévő hipermarketben ért tetten a biztonsági őr egy bolti tolvajt május 15-én. A tolvajt az őr visszatartotta az egyenruhások érkezéséig, akik előállították a 29 éves helyi lakost a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a férfit. Az általa eltulajdonított kozmetikai cikkek hiánytalanul megkerültek 16 843 forint értékben.

Székesfehérváron, a Farkasvermi úton lévő szupermarketbe hívtak rendőri segítséget május 15-én reggel. Az intézkedő járőrök megállapították a helyszínen, hogy egy 56 éves helyi lakos három csomag kávét akart az üzletből eltulajdonítani. A nőt az egyenruhások előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahonnan meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették és az FMRFK fogdájára szállították

Szintén Székesfehérváron, a Széchenyi úton lévő boltban kellett intézkednie a rendőröknek egy bolti tolvajjal szemben szerdán. A 23 éves nő egy jégkrémet akart fizetés nélkül kivinni az üzletből, mikor az őr felelősségre vonta. A nőt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök - számolt be az esetekről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!