Hírek

2013.04.25. 07:38

Pizzákat rejtett a ruhájába a bolti tolvaj

Dunaújváros - Ugyanabból az áruházból, ugyanaznap akart két férfi élelmiszert lopni, ám végül egyikük sem járt sikerrel.

duol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére április 24-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Dunaújvárosban, a Béke körúton lévő áruházból egy férfi élelmiszert rejtett a ruhájába 7450 Ft értékben, és azt fizetés nélkül akarta kivinni az üzletből. Cselekménye közben azonban tetten érték. Amikor a rendőrök a férfit elfogták, előállították a kapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Ugyanebből az áruházból délután is bejelentés érkezett bolti lopásról. Mint kiderült, egy férfi volt az, aki három pizzát rejtett ruházatába, és ő is fizetés nélkül kívánt távozni a boltból. A lopási érték 597 Ft. Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, a férfit elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol ellene is szabálysértési feljelentést tettek - számolt be az esetekről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!