Hírek

2013.04.26. 05:30

Öngyilkossággal fenyegetőzött egy nő és egy férfi is

Dunaújvárosban és Iváncsán intézkedtek a rendőrök bejelentés alapján, mert ketten öngyilkosok akartak lenni. Végül megakadályozták őket tettükben.

duol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken közölte: bejelentés érkezett április 25-én délután a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy Dunaújvárosban, a Vörösmarty utca egyik lakásában családi veszekedés van folyamatban. Az ott lakó férfi agresszíven viselkedett a családjával, továbbá öngyilkossággal fenyegetőzött, ezért a járőrök mentőt kértek hozzá, akik beszállították a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára.

Nem sokkal később egy másik bejelentés érkezett arról, hogy Iváncsán, a vasútállomásnál egy nő a vasúti síneknél üldögél. A körzeti megbízottak a 41 éves perkátai asszonyt megtalálták a vasútállomástól Budapest irányába a Beloianniszi átjárótól kb. 200 m-re a nyílt vasúti síneknél. A nő elmondta, hogy öngyilkos akar lenni, és erről a szándékáról nem fog lemondani. A KMB-sek ezért mentőt hívtak a helyszínre, akik szintén a kórház pszichiátriai osztályára szállították őt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!