Hírek

2013.01.13. 18:23

Költöznek a rendelők a kórház B- szárnyából

Dunaújváros - A szakrendelések elköltöznek a Szent Pantaleon Kórház földszinti B-szárnyából, mert mozgásszervi rehabilitációs osztályt alakítanak ki az intézménynek azon a részén.

Körmendi Erzsébet

Az audiológiai szakrendelés, valamint a reumatológiai szakrendelésen kívül a kórház B-szárnyában eddig megtalálható szakorvosi ellátások különböző ütemben, de máshova költöznek a következő hetekben. Az érintett szakrendelések: urológia,  belgyógyászat, fizikoterápia, gyógymasszázs, gyermek mentalhigiene (gyermek neurológia, szomatopedagógia, gyermek pszichológia, gyermekpszichiátria) és a fül-orr-gégészet.  A szakrendelések időpontja és telefonos elérhetősége nem változik.

Bábosok vidították fel a gyermekosztály kis betegeit nemrég - osztályokat átmenetileg sem költöztetnek (Fotó: Lázár Zsolt)

December 17-től az urológiát  az első emelet B-szárnyán találják a betegek.  Dr. Halász Judit főorvos belgyógyászati szakrendelése szintén az első emelet B-szárnyába költözött január 2-án.  Az ultrahang szakrendelés év eleje óta a földszint D-szárnyán fogadja  a betegeket.   A fizikoterápia az alagsorban, az I. Rendelőintézet felé vezető folyosón folytatja munkáját. A fizikoterápiára és a gyógytornára várakozó betegek részére váróterem található a folyosón.

A masszázs helyiség szintén az alagsorban, a központi laboratórium felé vezető folyosón van már január másodikától. A gyermek mentál szakrendelések az I. Rendelőintézet második szintjén, a véradó állomás előtt találhatók hétfőtől. A fül-orr-gégészeti szakrendelés   a foglalkozás-egészségügyi helyére, a D-szárny alagsorába  költözik január 21-től. A szakrendelés a mentőállomás mögötti kapun közelíthető meg. A foglalkozás-egészségügy az I. Rendelőintézet második emeletére került  a sebészeti szakrendelés mellé,   dr. Schukkert Éva háziorvosi rendelőjébe január 14-től. 

- A  kényszerű megoldások átmeneti időre szólnak, és  a központi műtőblokk átadása után megoldódnak. Addig a betegeink megértő együttműködését kérjük - mondja dr. Mészáros Lajos főigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!