Hírek

2012.02.13. 03:28

Közmunka-program: idén tovább folytatnák

Dunaújváros - Húszmilliót spórolna a városnak a Roma Nemzetiségi Önkormányzat. Többek között a városi parkok és buszmegállók takarítását végeznék a jövőben.

Szigeti Sándor

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat (a törvénymódosítás miatt január elsejétől hivatalosan így hívják a korábbi Cigány Kisebbségi Önkormányzatot) elnöke - hozzátette: egyszeri, hárommillió forintos céltámogatási kérelmet nyújtottak be az önkormányzathoz, ugyanis a napokban várható a 2012-es évre szóló közfoglalkoztatási pályázatok megjelenése, a közfoglalkoztatottak juttatását pedig meg kell előlegezni, erre kellene a kért összeg:

- Jelenleg alkalmi munkavállalókkal dolgozunk, de szeretnénk tovább folytatni a tavaly megkezdett közfoglalkoztatási programunkat. Valamennyi bizottsági ülés támogatta az elképzeléseinket, reméljük a csütörtöki közgyűlés is támogatásáról biztosít majd - mondta Hosszú János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!