Hírek

2011.11.04. 03:27

Most kivételesen vasárnap

Dunaújváros - Az ünnepek miatt egy hétvégét kihagyott a március óta szorgoskodó Szemétkommandó. Vasárnap viszont folytatják.

Boda András

Talán nem túlzás kijelenteni: a dunaújvárosiak jó része is szimpatizál a Szemétkommandóval, szerencsére hétről hétre sokan csatlakoznak a tizenöt-húsz fős kemény maghoz , akár csak egy-egy, lakóhelyükhöz közeli bevetés erejéig. Megtörtént már az is, hogy egy járókelő némi készpénzzel kívánta kifejezni, mennyire tetszik neki, amit csinálnak - ez esetben csak a dicséretet köszönték a lelkes úrnak, a pénz maradt nála...

A munkanap-áthelyezések miatt e héten kivételesen nem szombaton, hanem vasárnap, november 6-án reggel 9 órakor találkozik a szemétvadász társaság: a Hengerész utca melletti parkos-erdős részt, a vasútállomáshoz vezető kis ösvényt és környékét tisztítják meg. Természetesen ez alkalommal is várnak mindenkit, aki szívesen áldozna egy kicsit a szabad idejéből arra, hogy jó hangulatban, kitűnő társaságban tegye szebbé, szemétmentesebbé a várost. Vigyázzanak: a Szemétkommandó függőséget okoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!