Hírek

2011.10.24. 02:27

Kedvenceink, a belgák...

Dunaújváros - Szombaton délelőtt még csak nagyon kedveltem a belga hokicsapat szurkolóit - estére viszont a kis Benelux-állam a kedvenceim közé sorolt előre...

Boda András

Nos, hogy a prózaibb dolgokra kanyarodjunk végre: szombat délelőtt a Fáy András utca parkos része, és az Aranyvölgyi útra vezető lépcső volt porondon. Sokat viccelődünk a márciusban megalakult önkéntes szemétszedő társaság, a Szemétkommandó elnevezésén - most, az ötven fok meredekségű, nedves avarral borított rézsűkön egyensúlyozva az önkéntesek valóban csúcskatonákra emlékeztettek.

A Szemétkommandót sokan támogatják - közülük az Öko-Ferr Nonprofit Kft. ezt immár jó pár tekercs erős szemeteszsákkal és egy nagy zacskó kesztyűvel is nyomatékosította. A Dunanett Kft. pedig - mint mindig - most is a helyszínre telepítette és elvitte a nagy konténert: amit ezúttal is tele pakoltak a nem lankadó gyűjtögetők.

Szombaton szünet - utána majd a Hengerész utca jön. De addig még úgyis beszélünk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!