Hírek

2011.10.26. 08:23

Földmunkák, szünetekkel

Dunaújváros - Árkok, gödrök, csövek, munkagépek: a gázszolgáltató korszerűsíti vezetékhálózatát. Jó hír a rosszban, hogy viszonylag gyorsan teszi, és csak órákra fogja kikapcsolni a gázt. Szólnak...

Pekarek János

- A Béke városrészi munkák első üteme október 3-i kezdéssel a Március 15. teret érinti az óvodával, iskolával, valamint a 7., 8., 9., 10. számú lépcsőházakkal - tudtuk meg Varga Ivett-től, az E.ON szóvivőjétől. - Az üzembehelyezés itt e hét péntekén, október 28-án lesz. Ekkor az úgynevezett átkötés idejére néhány órára szünetel majd a gázszolgáltatás: erről az érintetteket szórólapokon külön értesítjük! - mondta a szóvivő.

Emellett a Fáklya utca 1-6. számú házakat, továbbá a Tavasz utca 10-24-et érinti a rekonstrukció első üteme. Itt az üzembehelyezés várhatóan november 7-én lesz, itt is néhány órás gázszünettel.

A rekonstrukció után a társaság gondoskodik a felbontott útburkolatok helyreállításáról, a környezet rendezéséről, az eredeti állapotnak megfelelően.

A további korszerűsítésekre ezután az időjárástól függően kerül majd sor, több ütemben, tervszerűen. Lehet, hogy még ebben az évben, de előfordulhat, hogy a további vezeték- és szerelékcserékbe már csak tavasszal kezdenek bele a szakemberek, mondta Varga Ivett. Akkor is folyamatos lesz a szolgáltatás a csőcserék idején, csak az átkötésnél kell rövid időre kikapcsolni a gázt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!