Hírek

2011.03.09. 06:47

Csütörtöki torkoskodás

Dunaújváros - Március 10-én csütörtökön ismét nagykanállal lehet halmozni az élvezeteket az ország számos éttermében, vagy akár cukrászdájában is.

Gallai Péter

A nagy sikerű akció idén március 10-én, csütörtökön lesz. Országszerte több mint ezerkétszáz vendéglátóhely csatlakozott a kezdeményezéshez.

Így a környéken is számos hely várja holnap a gasztrokalandorokat, bár a rendre tapasztalt jelentős forgalom miatt, aki nem foglalt előre helyet, annak telefonon célszerű érdeklődnie, mikor van szabad kapacitás az általa kiválasztott egységben.

Dunaújváros: Corner Kávézó, Flamingó Cukrászda, Gólyafészek Fogadó, Jakó Cukrászda, Marcipán Süteménybolt, Mystic Club és Étterem. Kulcs: Kalóz Pizzéria, Nosztalgia Étterem. Rácalmás: Animo Fogadó. Adony: Park Pizzéria. Dunaföldvár: Marcipán Cukrászda, Tóth Cukrászda, Piramis Cukrászda, Vár Étterem. Baracs: Bárka Vendéglő. Előszállás: Fenyőfa Vendéglő, Sarokház Cukrászda. Tass: Pákász Étterem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!