Hírek

2010.12.13. 03:27

Csapolás és képzőművészeti aukció a KMI-ben

Dunaújváros - Tavaly közel hétszázezer forint gyűlt össze az Art Cafe és Kortárs Művészeti Intézet közös jótékonysági eseményén. A szervezők remélik idén is sokan segítenek: az Angyalnak.

Szabó Szabolcs

A december 16-án, csütörtökön este fél hétkor kezdődő műsor második félidejében pedig jótékonysági aukció és kortárs művészeti vásár várja a nagyközönséget. A tavalyi angyalvárás során mutatkozott be először a Kortárs Művészeti Intézet karácsonyi aukciója, ahol dunaújvárosi, valamint a városhoz kötődő elismert képzőművészek ajánlottak fel alkotásokat a hajléktalanokat segítő árverésre. 2009-ben közel hétszázezer forint gyűlt össze a börzén. A szervezők remélik idén megsokszorozzák eme összeget, hiszen több mint harminc művész ajánlott fel alkotást az aukcióra. (Birkás István, Cyránski Mária, Csiki Emese, Egresi Zsuzsa, Eke Annamária, Éri Jenő, Farkas Éva, Farkas Mihály, Feltóti Sándor, Gábor Imre, Gáspár Aladár, Horváth Tibor, Jobbágy Bernadett, Kaszás Tamás Tibor, ifj. Koffán Károly, Kelemen Marián Éva, Kiss Anna, Kiss Ervin Gábor, Kiss Miklós, Lipics Vilmos, Martinkó Márk, Melkovics Tamás, Móder Rezső, Moró Máté, Páhi Péter, Páhi-Fekete Noémi, Pinke Csaba, Pók Tímea, Rajcsányi Artúr, Rohonczi István, Tábori Csaba, Tábori Margit, Várnai Gyula Vachter János.) A jótékonysági esten Jankó Árpád és zenekara szolgáltatja majd a talpalávalót.Börze: harmincöt képzőművész alkotásaiból

Címkék#angyal#kmi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!