Hírek

2010.10.12. 02:27

Önkénteseket várnak

Dunaújváros - Önkénteseket várnak e héten szombaton délelőtt két helyszínen is. Fűnyírás, faültetés, festés, metszés - és jó hangulat - vár a bátor jelentkezőkre.

Szigeti Sándor

A népfőiskola újtelepi (Jókai utca 19.) épületénél bizony elkél a segítség: az udvaron égető szükség volna a lomb összegyűjtésére, a fák nyesésére és a bokrok, az aljnövényzet megtisztítására.

Dolgos kezekre számítanak a Civilházban is. Itt az épületben lévő mellékhelyiségek, a folyosó és a nyílás-zárók felújítása vált esedékessé. Az udvaron a balesetveszélyes ágak eltávolítása vált időszerűvé, és néhány vasbeton lap is útban van - jól jönne néhány markos úriember.

Bognár Ferenc, a Dunamenti Regionális Népfőiskola Önkéntes Centrumának vezetője lapunknak elmondta: bárki jelentkezését szívesen várják, a szükséges munkaeszközökről, a frissítőkről és a szendvicsekről a szervezők gondoskodnak.

A programokra reggel kilenc órától a két helyszínen lehet jelentkezni, de mind a népfőiskolán, mind a Civilházban szívesen veszik, ha a résztvevők előzetesen is jelzik részvételi szándékukat.

A népfőiskolán Kiss Ágnest lehet keresni a 25/523-050-es telefonszámon, a Civilházban Ricsliné Dobrovics Anikót, a 25/412-630-as elérhetőségen. Legutóbb június első hetében volt önkéntes nap Dunaújvárosban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!