Hírek

2010.10.28. 02:25

Mézédes bronzérem

Dunaújváros - Csiri Klaudia, a Fészek Tanétterem végzős tanulója harmadik helyezést ért el a Cukrászok Országos Ipartestülete által rendezett megmérettetésen.

Szulik Ákos

- Ezért is volt nehéz dolga Klaudiának: a tizenkét indulóból hetet már a verseny előtt kizártak, ám a bentmaradó öt versenyző közül hárman évek óta végzett cukrászként dolgoztak. És bár őket Klaudia nem tudta megelőzni, az előkelő harmadik helyezést sikerült megszereznie - mesélte Simon Ferencné cukrász szakoktató, aki kiemelte:

- Klaudiának - amellett, hogy mindösszesen három évnyi szakmai tapasztalatával cukrászberkekben már most nevet és elismerést szerzett magának - lehetősége nyílik, hogy 2011-ben, az Angliában rendezendő szakmunkás-világbajnokságon egész Magyarországot képviselhesse. Ebben - a miénken kívül - már a Cukrászok Országos Ipartestületének a támogatását is élvezheti majd, ez pedig a szakmában önmagában is nagy dolognak számít.Csak végzett cukrászok előzték meg Klaudiát

Címkék#cukrász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!