Hírek

2010.09.14. 02:27

Élményteli ülés várható

Dunaújváros - A CIB Bank Zrt. elnöke megküldte az önkormányzat vezetőinek és a DVG Zrt.-nek azokat a szerződéstervezetet, amelyek rendezhetik a villany nélküli élményfürdő sorsát.

Körmendi Erzsébet

Dorkota múlt kedden tárgyalt a bankelnökkel az Aquantis körüli vitás kérdésekről. Elöljáróban csak annyit árult el az egyezségről, hogy az önkormányzatra nehezedő évi 270 milliós terhet sikerült csökkenteni, és adott esetben a lízingszerződés is megszüntethető lesz.


Azt viszont nem sikerült kiderítenünk, hogy a szerződésben mi áll, mert a tartalmáról tegnap még nem kívánt nyilatkozni a városfejlesztési alpolgármester. Mint mondta: nem szeretné megelőzni a véleményével a szakértőket. Hangsúlyozta, hogy megkapták a szerződéseket, és a polgármesteri hivatal és a DVG Zrt. jogásza, valamint az élményfürdő-üggyel megbízott fővárosi ügyvéd tanulmányozza azokat. Csütörtökön biztosan lesz rendkívüli közgyűlés, amelynek egyik tárgyalandó témája a CIB Zrt. és Dunaújváros önkormányzata között az élményfürdőről kötendő szerződés lesz. Addig a döntéselőkészítő bizottságok is megtárgyalják és véleményezik az anyagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!