Hírek

2010.02.25. 03:29

Vásároljon pénteken, s nyerjen!

Nagy nap lesz holnap: komoly, kizárólag február 26-ra szóló óriási kedvezményeket vehet igénybe az a Hűségkártya tulajdonos, aki a mai lapszámunkban megjelent bevásárlónapos kuponokat az adott elfogadóhelyeken felhasználja. Van olyan üzlet, ahol ingyen szolgáltatás is jár pénteken. A vásárlók között nyereményt is sorsolunk!

Dunaújvárosi Hírlap

Az eltelt időszak alatt számos pozitív visszajelzés érkezett olvasóinktól: a legtöbben - a spórolás mellett - annak örültek, hogy ott is kaptak kedvezményt, ahol nem is számítottak rá. Partnereink is elégedettek, hiszen a hűségkártya programmal széles olvasóközönséget és vásárlóréteget szólíthatnak meg, sőt, még kedvezményesen is hirdethetnek lapjainkban.

Olvasóink megszokhatták, hogy a program aktuális híreiről rendszeres tájékoztatást adunk: csütörtökönként hétről hétre beszámolunk arról, hogy a megyében hol, mely üzletekben, szolgálatóknál vásárolhatnak kedvezménnyel. Az elfogadóhelyek listáját folyamatosan megjelentetjük pénteki műsormagazinunk, az RTV Tipp hasábjain, illetve a www.husegkartya.plt.hu weboldalon is hírt adunk a változásokról, a csatlakozási lehetőségekről, hiszen kedvező ajánlatunknak bárki részese lehet. Hűsége nálunk kifizetődik.

S, hogy a program mennyire interaktív: folyamatosan várjuk véleményeiket, élményeiket a kártyahasználattal kapcsolatban. Ezekben a hetekben egy kérdőívet is találnak az elfogadóhelyeken, melyet ha kitöltenek, akár wellnesszhétvégét is nyerhetnek a kedvezmények mellé.

Hűségkártya programunkat ma egy új lendülettel folytatjuk. Bevásárlónap elnevezésű akciónkkal szeretnénk újra jelezni, milyen értékes kis kártyával honoráljuk éves előfizetőink hűségét.

Feburár 26-án válthatják be Hűségkártyával rendelkező olvasóink a bevásárlónaphoz kapcsolódó kuponokat. Pénteken számos helyen 20-25, sőt, akár 50 vagy éppen 100 százalékos kedvezményben is részesülhet az, aki nem feledi felmutatni a kuponját. Így például Székesfehérváron a jégcsarnok melletti Postagarázs szervizben a munkadíjból 25 százalékkal kevesebbet kell fizetni a munkadíjért, mint más napokon. De - tette hozzá Réder László, a szerviz vezetője -, ha nagyon sokan jelentkeznek pénteken, akkor az aznap felvett rendelések későbbi teljesítése esetén is jár a kedvezmény!

- Hozzánk is érdemes lesz bejönni - mondta lelkesen Szakály Attila, az Alba Park Étterem (az M7 fehérvári lejárójánál található) vezetője, náluk ugyanis a 20 százalékos kupon felmutatása esetén az aznapi böjti menüből - ami nem más, mint egy fűszeres palacsintában sült zöldségtál - jár a kedvezmény.

Jelentős, húsz százalékos kedvezményt kap a kiválasztott bútorszövetre a betérő a dunaújvárosi Tüsi függönyszalon üzletében.

- A Piaci Zálogház alatti alagsorban kialakított új üzletünkben nem csak a bútorszövetekre, hanem minden, folyóméterben árult termékre vonatkozik ez a rendkívüli kedvezmény - részletezte Tüske Kata üzletvezető, miközben az anyagokat mutatta.

- Megpróbálunk megfelelni mindenki igényeinek, igencsak széles a termékskálánk - tette hozzá Kata.

Családi vállalkozásukhoz tartozik egyébként a Piaci Zálogház is. Érdemes lesz oda is benézni pénteken, a Bevásárlónapon, hiszen az ezüst ékszereket - láncokat, karkötőket, gyűrűket - is húsz százalékkal olcsóbban adják!

A Pannon Lapok Társasága, mint láthatják, díjazza a hűséget. A kártyával kapcsolatosan a Fejér Megyei és a Dunaújvárosi Hírlap a 06-80-200-272 számon várja a kérdéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!