Hírek

2009.10.08. 02:27

Hét győztes, sok nyertes

Dunaújváros - Véget ért az utóbbi hónapok egyik legtöbb embert megmozgató, leghasznosabb, vagyis: legjobb akciója, kampányunk a parlagfű ellen. Átadtuk rajzpályázatunk díjait.

Pekarek János

Amint azt többször is megírtuk, az augusztus 14-én kezdődött rajzpályázaton az általános iskolák alsó tagozatosai indulhattak, A/4-es méretű, szabadon választott technikájú, ám a pályázat címében foglalt, kötött témájú rajzokkal. A szeptember 30-i határidőig hetvenkét alkotás érkezett hozzánk (a szerzők nevét keddi lapunkban írtuk meg), közülük a lap munkatársaiból alakult bíráló bizottságtól huszonhat kapott szavazatot.

A pályázat győztese, és így egy huszonötezer forint értékű, rajzeszközöket és felszereléseket tartalmazó PLT-ajándékcsomag birtokosa a Dózsa György Általános Iskola 3. a osztályának tanulója, Raffay Kristóf lett! (Rajztanára Pálmai Csilla, osztályfőnöke Pálfi Tiborné).

A három második hely (egyenként tizenötezer forint értékű ajándékcsomag) és a három harmadik hely (egyenként tízezer forint értékű, ugyancsak rajzeszközöket tartalmazó ajándékcsomag) nyertesei kivétel nélkül az Arany János Általános Iskola tanulói. Rajztagozatosok...

Ők pedig: Agárdy Péter (4.c), Takács Flórián (4.a), Czigler Zsófi (4.c), második helyezettek.

Németh Kata (4.c), Paréj Vera (1.c), Gloor Natascha Réka (1.c), harmadik helyezettek.

 

A díjakat Munkácsi Imre, lapunk felelős szerkesztője adta át. Mind a hét nyertesnek gratulálunk!

 

A Pannon Lapok Társasága vándorkiállítást szervez a legjobb rajzokból. Dunaújvárosból a huszonhat darab, szavazatot kapott alkotás vesz részt ezen, s ezek kerülnek be a PLT által kiadott könyvbe is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!