Hírek

2009.06.25. 02:26

Ma eldől, kinek kell menni

Dunaújváros - A zárt ülésen tárgyalt, főleg személyi változásokkal kapcsolatos napirendi pontokkal együtt nyolcvanhárom téma kerül ma terítékre a reggel kilenckor kezdődő közgyűlésen.

Szabó Betty

A szennyvíztisztító kft. a csapadéktisztítás elmaradt költségeit, közel 70 millió forintot követel a várostól. Ám ezt a kérelmet többször is elutasította a közgyűlés. A cég a Fővárosi Bírósághoz keresetlevelet nyújtott be ez ügyben. Ma arról is dönteni kell a képviselőknek, hogy az önkormányzatot ki képviseli a meginduló perben. A megbízott ügyvéd díjazása is téma lesz.

Novák Zoltán három évre bérbe venné a Remix épületét. Az ingatlan hasznosítását megpályáztatják, a kiírást július 10-ig megjelentetik.

A nyári napközis tábornak idén a Rosti iskola ad helyet. A táboroztatás miatt felmerülő intézményi plusz költségekre mintegy 600 ezer forintot kérnek a várostól. Ebben már benne van a több mint 400 ezer forintos közüzemi díj.

Szó lesz a Média Invest ügyvezetői kinevezéséről, de - ahogy már írtunk róla - a DVG-nél és a közgyűlési bizottságokban is személyi változásokra lehet számítani.

A Bartók színház aulájának magastetejét fel kellene újítani, erre, valamint a burkolat cseréjére 3 millió 150 ezer forintot kérnek a várostól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!