Hírek

2009.06.25. 02:28

Frissítő ajánlat a könyvtárból

Dunaújváros - Fillérekért gazdagíthatják gyűjteményüket a folyóirat- és újságrajongók mától egy héten át a könyvtárban. Az új belépőket akciók várják.

Szabó Szabolcs

Ma reggel nyitáskor indul a már megszokott, nyár elejére időzített folyóirat-mustra, ahol a tudásszomjas olvasógárda privatizálhatja kedvenceit a könyvtár gyűjteményéből. A határidő korlátos, így a lelkes vásárlók igyekezzenek hamarjában cselekedni. Június 25-én, azaz ma indul a kihagyhatatlan akció, és tart egészen hétfőig - aki eddig nem lép határozottan, annak bezár a bazár. A szervezők tájékoztatása szerint a kínálatról a JAK weboldalán (www.jakd.hu) található folyóirat-adatbázisból tájékozódhatnak az érdeklődők. Sőt, az újságok és folyóiratok mellett folyamatosan lehet vásárolni olyan könyveket is, amelyeket már nem őriznek tovább. Egyszóval: kincsekre lelhet a tisztelt könyvbarát, három napon át meglehetősen diszkont áron.

És ekkor még nem mondtunk semmit, hiszen egy csalogató akció is várja a nyári melegben pácolódó könyvmolyokat, akik netán még spórolni is szeretnének. Bliccelők, sumákok, egyesüljetek! Mától egy héten át egészen július harmadikáig, péntekig ingyenesen lehet beiratkozni a helyi könyvpalotába. Speciális ajánlat, hogy idén a lehetőséget az egyszerre nyolc könyv elvitelére jogosító tagság mellett a DVD-k és hangoskönyvek kölcsönzését is lehetővé tevő emelt tagdíj befizetése alól is mentesül, aki mos iratkozik be a könyvtárba. Természetesen az akció azon régi tagokra is érvényes, akiknek ez időszakban jár le könyvtári tagságuk érvényessége - hiszen most a tagság meghosszabításáért sem kell fizetni. Akció akció hátán - kár lenne kihagyni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!