Hírek

2008.05.21. 02:24

Nem a papír dobja el önmagát

Dunaújváros (szsz) - Cserni Bélának, a negyedik számú választókörzet vezetőjének konkrét tervei vannak a Római városrész problémáinak megoldására. Legfőbb hátráltató tényezőt a szűkös anyagi források jelentik

Körmendi János

- Kéthetente a városi közgyűlés előtti hétfőn tartjuk fogadóóránkat Lőrinczi Konráddal és Gál Rolanddal, fideszes képviselőtársaimmal, hogy a hozzánk fordulók problémái minél előbb napirendre kerüljenek a közgyűlésen. A Római városrész problémái mindenki számára ismertek, számos terv is elkészült már, amelyekkel orvosolni lehetne a felmerülő gondokat, ám sajnos csak nagyon szűkös keret áll rendelkezésünkre. 2003 májusa óta élvezem a negyedik számú választókörzetben élők bizalmát. Sikerült megépítenünk egy valóban európai szintű játszóteret, amelyhez szeretnénk a közeljövőben egy homokozót is csatolni. Az Ollé Program keretében megvalósulhat a Móra iskolában egy műfüves futsal-pálya is. A parkolási nehézségek megoldására több tervet is kidolgoztunk, az idő sűrget, ugyanis egyre több gépkocsi van a városrészben. A közterületek tisztasága érdekében több szemétgyűjtőt is kihelyeztünk, ám azt látni kell, hogy nem a csokipapír dobja el önmagát. A tisztább környezetért mindenkinek tenni kell, ám az ilyen értelmetlen pusztítások, mint a múlt hétvégi gyújtogatás, sajnos rengeteg kárt okoznak. Ezért is szeretnénk megerősíteni a városrészben a rendőri jelenlétet - fogalmazott Cserni Béla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!