Hírek

2008.05.16. 02:28

Aláírásgyűjtéshez csatlakozott a DJE

Dunaújváros - Csatlakozik az előrehozott választásokért indított országos aláírásgyűjtéshez a DJE - hangzott el a civil szervezet tisztújítás utáni első sajtótájékoztatóján.

Szigeti Sándor

Mint azt tegnap bejelentették, a DJE csatlakozik ahhoz az országos aláírásgyűjtési akcióhoz, amely végső céljaként az előrehozott választások kiírását tűzte ki célul:

- Véget kell vetni a huza-vonának, a reformnak álcázott intézkedéseknek, az eladósodásnak - indokolta az egyesület döntését Lánczos András.

- A kormánynak végre el kellene ismernie, hogy nem csinál semmit, és fel kellene állni a helyéről - fogalmazott Hum János elnökségi tag.

A DJE várhatóan jövő héten kezdi meg az aláírások gyűjtését Dunaújvárosban, de hangsúlyozták: nem az aláírások száma, hanem politikai üzenetük lesz a fontos.

A tájékoztatón továbbá elhangzott: a DJE Dunaújvárosban felkarolja az egyik magyarországi élelmiszergyártó cég kezdeményezését, amelyben egy ételízesítő vonalkódjainak beküldésével játszótereket sorsolnak ki különböző települések között. A DJE azt vállalja, hogy az üzletekben dobozokat helyez el, amelyekben a vonalkodókat tartalmazó leveleket be lehet dobni, majd az összegyűlt vonalkodókat csomagként eljuttatja a szervezőknek.

Hum János hangsúlyozta, minél több, az uniós elvárásoknak is megfelelő játszótérre volna szükség a városban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!