Hírek

2007.07.07. 02:27

Segítséget remélnek

Dunaújváros (ke) - A Magyar Politikai Fogjok Szövetsége megyei és helyi képviselői valamilyen megoldást szeretnének problémáikra - az önkormányzat segítségét kérik.

Körmendi Erzsébet

Múltunk és jövőnk helyett beszéljünk most arról, ami a kettő között van, a jelenről - mondta a Pofosz Fejér megyei szervezetének elnöke, Sinka Jenő tegnap. Az elnök illetve a dunaújvárosi csoport vezető Hábermájer Jánosné azért várta a sajtó képviselőit a helyi irodájukba tegnap, mert éppen a helyiséggel kapcsolatosan vannak problémáik: a szervezet bevételéből nem tudják fenntartani az irodát, fizetni a rezsiköltségeket. Sinka Jenő szerint: veszélyben van a csoport léte. Korábban négy szervezet használta az irodaházban lévő helyiséget - akkor nem voltak gondok a fizetéssel - , mostanra viszont már csak az 56-os szövetséggel közösen maradtak ott. Hábermájer Jánosné a saját pénzéből rendezte korábban az elmaradásokat, de ez a tagok és az érintett számára sem megoldás. Ezért a polgármesterhez fordultak, aki Sinka Jenő elmondása alapján segítséget ígért. A megyei elnök bízik benne, hogy az önkormányzat vezetői is támogató kezet - valamilyen formában anyagi segítséget - nyújtanak nekik, mert mint mondta: százezer forint óriási pénz az aprópénzből gazdálkodó Pofosz-csoportnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!