Hírek

2007.06.28. 02:27

Rendkívül(i) fontos téma

Dunaújváros (szb) - A kiküldött meghívó szerint tizenkilenc, érdekesebbnél érdekesebb témát tárgyal mai ülésén a közgyűlés. Szóba kerül például az élm ...

Szabó Betty

Dunaújváros (szb) - A kiküldött meghívó szerint tizenkilenc, érdekesebbnél érdekesebb témát tárgyal mai ülésén a közgyűlés. Szóba kerül például az élményfürdő ügye. A kérdés még mindig az, hogy ki viselje a beruházással kapcsolatban jelentkező terheket: az előterjesztés lényegében arról szól, hogy első lépésben az önkormányzatot próbálják menekíteni a lízingszerződésből eredő terhek alól. A viharok miatt tönkrement Barsi utcai társasház tetőszerkezetének helyreállítására ad pénzt a város, erről már korábban döntöttek - most a kölcsönszerződést véleményezik városatyáink. Ismét téma lesz a Többcélú Kistérségi Társulással kötendő megállapodás - a múltkor erre nemet mondott a többség, a szomszédos települések azonban bíznak abban, hogy most pozitív döntés születhet. A Munkásművelődési Központ Kht. önkormányzati támogatását csökkentenék, mégpedig 3,7 millió forinttal, a felszabaduló összegből a Dunaújvárosi Vegyeskar 1,2 millió, a Dunaújvárosi Zenei Egyesület pedig 2,5 millió forintot kapna. Döntenek a DVG vezérigazgatója, dr. Szabó József alapbéréről. Az önkormányzati kommunikációs feladatok a DVG Zrt-hez kerülnének egy javaslat szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!