Hírek

2007.05.24. 02:29

Korszerűsítés!

Dunaújváros - Új erőmű, felújított meleghengermű, összevont kft-k: a vasmű tulajdonosai a privatizációs szerződéssel összhangban a cég történetének legnagyobb korszerűsítésére készülnek a következő öt évben.

Szabó Szabolcs

A Dunaferr Zrt. átszervezéséről rendeztek sajtótájékoztatót tegnap Budapesten, a Barabás Villában. A XIX. századi festőművész ma rendezvényközpontként működő házában Valerij Naumenko vezérigazgató és Natalja Basinszka gazdálkodási vezérigazgató-helyettes a tervezett fejlesztésekről, illetve a privatizáció óta elért eredményekről, az idei gazdálkodási tervről beszélt a tudósítók előtt. Jelen volt Dmytro Tkacs, Ukrajna budapesti nagykövete is. Néhány részlet: öt év alatt ötszázmillió eurót költenek fejlesztésre, felújítják a meleghengerművet, megtartják a kohót, néhány kereskedelmi cég kivételével egy vállalkozássá integrálják a Dunaferr-csoport korábbi mintegy negyven korlátolt felelősségű társaságát.

(Folytatás a 6. oldalon.)

(Folytatás a 6. oldalon.)

(Folytatás a 6. oldalon.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!