Hírek

2007.03.22. 03:29

Az éltető vízről

Dunaújváros - Tizedik alkalommal láthatják a városlakók, mit gondolnak óvodásaink és kisiskolásaink a vízről, milyen élményeiket örökítették meg rajzaikban, melyekből kiállítás nyílt a Víz Világnapja alkalmából.

Szabó Szabolcs

Hosszú hetek óta készülődtek a város óvodásai és kisikolásai a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett rajzversenyre, melynek eredményhirdetése tegnap délután volt a városháza közgyűlési terme előtti aulában. A pályázat meghirdetői, a Magyar Hidrológiai Társaság helyi szervezete, a város önkormányzata, a DVCSH Kft. és a Dunaújvárosi Vízi Társulat Az éltető víz címet adta a több, mint száz rajzból álló kiállításnak, amelyet március 30-ig tekinthetnek meg az érdeklődők. Az óvodások közül az elő díjat Zsurbej Jázmin, a másodikat Harsányi Noémi, a harmadikat Cserpes Fanni kapta. Az alsótagozatos iskolások díjazottjai : Molnár Dorina, Bali Bettina, Koós Fatime, a felsősök Látos Norbert, Széhn Bence, Kálóczi Lili. Különdíjat kapott Boldizsár Réka és Szerdahelyi Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!